Cine sunt?

Sunt o bloggerita incepatoare, studenta la Jurnalism la IRISPSC Universitatea Oradea si nu in ultimul rand, proaspata mama si sotie. M-am nascut si locuiesc in Marghita. Si pana in momentul de fata sunt destul de mandra de realizarile mele. Prin scris si lectura, am incercat sa ma descopar mai mult. Asa ca dupa mai multe tentative m-am apucat de scris online.

In timp ce altii ma intrebau ce vreau sa devin, eu vroiam sa aflu cine sunt si incotro ma indrept. Care e scopul existentei mele. Deoarece de mica imi placea sa fiu in centrul atentiei, imi placea sa scriu si sa regizez diferite „scenete” la care ai mei asistau uneori obligati. Imi placea sa imi imaginez cum ar fi fost unele lucruri daca s-ar fi intamplat intr-un alt fel. Daca „scenariul” lor ar fi avut o alta regula.

Visul meu? Mereu mi-am dorit ca cineva sa invete ceva pozitiv si uitl de la mine. Si in cele din urma de asta sunt aici. Sa creez si sa inspir prin povestile mele. Prin prisma gandurilor mele si de ce nu, si prin ale persoanelor din jurul meu. Sper sa va regasiti in ceea ce scriu si sa reusesc sa va motivez!

Dream high and follow your dreams!