Cel mai bun detergent pentru mămici ocupate!

Bună dragilor! Astazi vreau să vă fac cunoștință cu unul dintre ajutoarele mele de nădejde: Persil DISCS 4 in 1!

De aproximativ două săptămâni am avut plăcerea de a fi selectată într-o nouă campanie de la BuzzStore, având astfel șansa de a testa noile capsule de la Persil DISCS 4 în 1. Deși la început am fost sceptică, pot să spun cu voce tare că și-au demosntrat calitatea și au cucerit un loc important în clasamentul meu de produse pentru curățat (funny dar, chiar am așa ceva).

De când am devenit mămică am intrat la propriu în lupta împotriva petelor de pe rufe! M-am chinuit să scot aproape zilnic pete de mâncarică de toate felurile, pete de ceai , pete de sirop de tuse, de iarbă, de ulei de bebeluși și multe alte pete care nici măcar nu știu de la ce au apărut pe haine.

Astfel rutina mea de spălat rufe însemna practic folosirea a trei sau chiar patru detergenti o dată. Spălare manuală cu unu sau doi detergenți, apoi prespalare și spalare în mașina de spălat cu alți doi detergenți. La aceștia mai adaugam evident fie dezinfectant de rufe sau balsam de rufe. Depinde de ce fel de rufe băgam la spălat. În concluzie cheltuiam cam mult timp și bani pe detergenți.

După ce am încercat capsulele Persil DISCS 4 în 1 am observat însă că petele dispar și fără a folosi alt detergent. Așadar în perioada de testare a acestui produs am făcut o dublă economie: de timp pentru că nu am mai spălat manual rufele înainte de a le baga în mașină și de bani pentru că m-a ținut 3 săptămâni pachetul de Persil DISCS 4 în 1 de 11 capsule, totodată nefiind nevoită să cumpăr și alt detergent în paralel.

Am încercat capsulele Persil DISCS 4 în 1 pe aproape toate tipurile de țesături și am fost plăcut surprinsă de efectele acestuia! Gelul din cele patru compartimente se dizolvă imediat în contact cu apa și combină puterea de îndepărtare a petelor, strălucirea, prospețimea de lungă durată și grija față de țesături. Și cum am spus și mai sus, Persil DISCS 4 în 1 te ajută să economisești timp și bani.

Persil DISCS 4 în 1 vine în două variante, existând pe piață capsule atât pentru haine albe, precum și pentru haine colorate. Preferata mea este clar cea pentru haine colorate, deoarece consider că este mai dificil să îndepărtezi petele fără să decolorezi țesătura.

Mulțumesc BuzzStore și Persil pentru șansa de a descoperi un nou aliat împotriva petelor! Cu siguranță Persil DISCS 4 în 1 și-a asigurat pentru o bună perioadă de timp locul la noi în gospodărie!

Tu l-ai încercat? Dacă da, aștept părerile tale!

Amalia

25 de gânduri despre “Cel mai bun detergent pentru mămici ocupate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s