Review la gama Advence Techniques Reconstruction de la Avon!

Bună dragilor! După o absență mai lungă din lumea blogurilor datorată inevitabilei lipse de timp, am hotărît să vă fac un review asupra gamei de îngrijire a parului Advence Techniques Reconstruction de la Avon!

Am primit kit-ul de testare prin buzzstore, dar foloseam oricum produse marca Avon și știam de beneficiile acestora. Fiecare avem un alt tip de păr, un alt ph și bineînțeles că aceste particularități necesită nevoi diferite. Astfel că la începutului campaniei nu eram sigură dacă gama Advence Techniques Reconstruction îmi vă fi potrivită și am pornit în această campanie de testare cu nerbdare, dar și cu o doză mică de scepticism.

Nu pot să spun că părul meu era foarte deteriorat înainte, dar folosind zilnic placa de îndreptat părul și alte produse care îmi agreseaza podoaba capilara am ales să dau o șansă și să testez această gamă.

După prima utilizare am fost plăcut surprinsă, așa că m-am gândit să împart cu voi startul unei primăveri dedicate părului fabulos!

Șamponul Advence Techniques Reconstruction curăță părul în profunzime, hidratându-l și lăsându-l să respire în aceleași timp! Balsamul Advence Techniques Reconstruction are rol de „pansament” pentru foliculii firului de păr, hrănindu-l și reparându-l de la rădăcină la vârf.
Piesa de rezistență este cu siguranță Uleiul ser hidratant cu argan și cocos! După coafare, acest ser a venit ca o ploaie de sclipici din desenele preferate ale fetiței mele, făcându-mi părul să arate sănătos, hidratat, fără „antene” sau electrizare. Iar un plus îl constituie faptul că încape perfect în geantă!

În urma lor mi-am descoperit un păr ca din reclame! Știți…genul acela de reclame în care toate tipele au de fapt niște extensii superbe și te fac sa crezi că e părul lor? Ei bine pentru mine această combinație a avut efectul din acele reclame, însă fără să am extensii! Deși folosesc placa de îndreptat părul aproape zilnic, am un păr hidratat și fără fire despicate. Mă gândesc să îmi achiziționez încă un set de acest gen deoarece și-a făcut treaba. Bravo Avon!

P.S. Aici aveți un link în cazul în care doriți și voi să vi-l comandanți.

With love, Amalia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s