Wellcome twenty-two!

Happy Birthday to myself!

Azi îmi permit să fiu egoistă! Îmi permit să visez la tot ce nu am visat încă și să mă simt bine alături de cei pe care îi iubesc! Nu pentru ca nu mi-aş permite asta și în restul zilelor. Doar că azi, e altfel. Astăzi mă simt învăluită de o energie debordantă! Simt că pot muta munții din loc și știu că am atâtea persoane care cred în mine! Așa că vreau să opresc timpul o clipa. Să nu mai alerge la galop, luand cu el vise.

Am mai adăugat un an în albumul vieții mele și mă simt la fel de extraodrinar! Un an frumos, plin, în care am întâlnit o mulțime de oameni, am realizat o sumedenie de lucruri și cel mai important, am adus pe lume minunăția de copilaș care se straduie acum să îmi spună „mama”. Pentru toate astea, azi îmi permit să iau o pauză de la tot stresul și de la toate grijile de zi cu zi care m-au scos de multe ori din papuci.

Asta e prima mea zi de naștere în care simt îmbrățișările calde și pline de lipici ale puiului meu. Astazi nu simt deloc că am îmbătrânit sau ca am mai adăugat o cifră vieții mele. Dacă mă întrebi, mă simt exact ca și acum 4 ani, doar că am responsabilități și oameni care sunt dependenți de mine. Consider că vârsta a fost și va rămâne doar un numar.

Cât despre dorințe, astazi am dreptul să-mi doresc orice fără să atrag rumorile nimănui. Pe lângă sănătate, fericire și sănătatea celor pe care îi iubesc, îmi doresc ca sufletul să îmi rămână mereu la fel de tânăr. Caci el e singurul care nu îmbătrânește. Îmi doresc să îmi umplu anii de amintiri frumoase și să culeg roadele muncii mele alături de îngerașul meu de fetiță. Îmi doresc ca odata cu trecerea anilor să rămân o amintire frumoasă în inimile celor ce mă cunosc și mă vor cunoaște.

Vreau ca toată viața să îmi amintesc că nu ești niciodată prea tânăr sau prea bătrân ca să înveți, să speri și să iubești frumosul! Vreau să îmi rămână întipărită în memorie prima aniversare ca mămică, soție și tot ce mai urmează să devin în viitor. Vreau să învăț și să îmi trăiesc visele alături de cei pe care îi iubesc.

Tuturor celor care mi-ați fost și îmi sunteți alături, îmi doriți binele și v-ați rupt puțin timp ca să îmi urați gânduri bune, vă mulțumesc! Vă doresc să fie doar soare pe strada voastră și să ne bucurăm împreună mulți ani de acum înainte!

În ce privește dorința care ar trebui să fie cireașa din vârful tortului meu de vise, am să o tin secret pentru atunci când voi sufla în lumânări. Pentru că ador asta! Si indiferent de cum va fi vremea, pentru mine se anunță o zi minunată atata timp cat sunt langa cei dragi!

P.S. This day will be epic!

With love, Amalia

37720242_1714743465290073_7122404795930902528_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s