Dacă vei cădea de șapte ori… tu să te ridici de opt!

În sfârșit sunt aici. Eu sunt Amalia și după numeroase încercări, am ajuns aici! Într-un final m-am decis să iau taurul de coarne și să încerc din nou. Pentru că simt că mi se potrivește. Pentru că îmi place să dau sfaturi și mai presus de toate, iubesc să scriu!

Nu am multe premii sau multe concursuri la purtător. Nu am mai mult decât o mână de visuri și o fântână nelimitată de idei. Așa că vreau să le împărtășesc vouă! Nu a fost ușor să mă hotărăsc să fac acest pas, dar simțeam că trebuie să încep de undeva. Pentru că lucrurile nu se schimbă doar uitându-te la ele.

De mică am învățat că trebuie să muncesc de 10 ori mai mult decât restul. Pentru că deși trăim într-o societate democrată, cei bogați vor încerca mereu să își cumpere șansele. Iar pentru un om neînzestrat cu un talent sportiv, muzical sau artistic, vă fi mult mai greu sa-și facă loc în jungla urbană.

Și după câteva încercări nu tocmai reușite, iată-mă aici! Pregătită să arăt ce pot și să învăț să pot mai mult. Nu a fost nevoie de multe documentări, cât de ambiție. Căci vreau să scriu doar din plăcere. Pentru că am ceva de spus. Pentru că vreau să ating inimi și să schimb suflete.

La fel ca voi…am căzut. Am clacat luându-mi mai mult decât puteam duce la momentul respectiv. Și nu o dată. Și sunt convinsă că se va mai repeta. Dar m-am ridicat. Și asta e cel mai important lucru. Să poți să te ridici și să o iei de la capat! De fiecare dată mai puternic, mai determinat, mai plin de forță! Viața e o competiție frumoasă, în care trebuie să învățăm mereu că e loc de mai bine. Să vrem mereu să fim cea mai bună versiune a noastră!

Pentru că nu va fi mereu cineva lângă noi să ne ridice. Întradevăr, e minunat să ai lângă tine o persoană sau chiar mai multe care să te ridice când ești cu moralul la pământ, când nu mai ai forța necesara să o faci singur. Dar acele persoane nu vor fi mereu lângă tine și ar fi un egoism să le forțezi să rămâna. De aceea ridică-te singur! Fii propria ta ancora! Și oricat de sus ai ajunge…nu uita niciodată de unde ai plecat! Unde ai căzut și cum te-ai ridicat! Păstrează-ți inima curată și urmează-ți visul!

Iar dacă vei cădea de șapte ori…tu să te ridici de opt!

Iar eu…eu o să fiu tot ca și până acum. O să dau frâu liber ideilor din mintea mea și o să scriu. Poate puțin stângace la început. Dar mereu căutând o versiune mai bună a mea.

tumblr_lyxi4horl21qcwph1o1_500

With love, Amalia!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s